Over ons

Onze passie voor by Juliatix begon toen we in verwachting waren van ons eerste kind. Zoals alle ouders bestaan de 9 maanden van de zwangerschap uit het kopen van babyspullen en het inrichten van de babykamer. Tijdens deze zoektocht zochten we ook naar kinderspeelgoed. We kwamen veel digitaal speelgoed tegen waarvan we vonden dat het de creativiteit van het kind beperkte. Daarom zijn we op zoek gegaan naar educatief speelgoed dat generaties lang meegaat. Ons speelgoed heeft een lange levensduur, is gemaakt van natuurlijke producten en is zorgvuldig geselecteerd.

Over door Juliatix
Als ouder van een zoon willen we het mooiste en leerzaamste speelgoed kiezen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen iets kunnen leren van speelgoed. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom gebruiken wij houten materialen van niet bedreigde boomsoorten en is het plastic dat wij gebruiken BPA-vrij (vrij van giftige stoffen). Elke dag gaan wij op zoek naar het beste speelgoed dat wij via onze website met u willen delen.


Eerlijk en transparant
Bij Juliatix zijn we graag eerlijk en transparant als het gaat om
kinderspeelgoed. Daarom kiezen wij ervoor om onze producten rechtstreeks van de leverancier naar onze klanten te sturen. Hierdoor kunnen wij veel besparen op opslag- en transportkosten en kunnen wij u de producten tegen een eerlijke prijs aanbieden. Bovendien betalen wij de verzendkosten voor u, zodat u altijd GRATIS kunt bestellen.
 
Tableau magnétique My Hummel Jeu de vers Mon Hummel