Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik mijn pakket volgen?

U kunt uw pakket volgen met behulp van uw bestelnummer en e-mailadres door naar het gedeelte *Volg mijn bestelling* op onze website te gaan.

Hoe lang duurt het om uw producten te verzenden?

Wij doen ons best om uw bestelling binnen 24 uur te verzenden, soms kan het tot 72 uur duren. Uw bestelling wordt dan overhandigd aan de transporteur, en wordt binnen 10-12 werkdagen geleverd (afhankelijk van periodes, promoties en transportdienst).


Is de levering gratis?

Dit hangt af van verschillende factoren (promotie, periodes, enz.). Als de levering gratis is, zullen wij dit op onze website vermelden.


Levert u wereldwijd?

Momenteel leveren wij voornamelijk aan Europa. Controleer bij uw bestelling de lijst met beschikbare landen voor levering.


Waar vandaan?

Onze gebouwen bevinden zich in Frankrijk. Ons internationale magazijn bevindt zich in China. Na onze recente ontwikkeling zijn wij echter van plan onze volgende collecties te lanceren vanuit een magazijn in Frankrijk, waardoor wij in minder dan 7 dagen in Frankrijk kunnen leveren.

Ik heb niet alle artikelen van mijn bestelling ontvangen, wat gebeurt er?

Onze producten worden afzonderlijk verzonden, afhankelijk van uw bestelling. Als uw bestelling bijvoorbeeld artikelen uit twee verschillende magazijnen bevat, zijn er twee leveringen. De rest van de bestelling komt waarschijnlijk binnenkort aan.

Ik heb een beschadigd artikel ontvangen. Wat kan ik eraan doen?

Het spijt ons. Stuur ons gewoon een bericht via het contactformulier op de website, per e-mail of per chat en wij sturen u zo snel mogelijk een soortgelijk vervangend artikel.

Wat is de kwaliteit van de producten die u aanbiedt?

Onze artikelen worden zorgvuldig vervaardigd door professionals, wij richten ons op de kwaliteit van de materialen om kwaliteitsartikelen te creëren.

Welke betalingsmethoden zijn beschikbaar?

Wij aanvaarden alle belangrijke kredietkaarten (VISA, MasterCard, AMEX) en PayPal. Wij accepteren geen cheques, postwissels of bankoverschrijvingen.

Hoe retourneer ik een product?

Voor elk verzoek om informatie kunt u contact met ons opnemen via onze support: contact@juliatix.com.

Indien u meer informatie wenst over retourzendingen, raadpleeg dan ons retourbeleid.

Zijn de retourkosten gedekt?

Alle retourzendingen en andere kosten zijn voor rekening van de klant.


Kan ik het product terugvragen?

U kunt een verzoek om terugbetaling indienen op onze ondersteuningssite: contact@juliatix.com.

BEDRIJFSINFORMATIE

juliatix beheerd door Murstuf ltd