Retourbeleid

RETOUREN

----

Ons beleid duurt 30 dagen. Als er meer dan 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij helaas geen terugbetalingen of omruilingen aanbieden.

Om te kunnen worden geretourneerd, moet uw artikel ongebruikt zijn en in de staat waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Bepaalde soorten goederen mogen niet worden geretourneerd. Bederfelijke goederen, zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften, kunnen bijvoorbeeld niet worden geretourneerd. Ook accepteren wij geen intieme of sanitaire producten, gevaarlijke materialen of stoffen, of brandbare vloeistoffen of gassen.

Andere items die niet kunnen worden geretourneerd:
* Cadeaubonnen
* Downloadbare software
* Bepaalde gezondheids- en persoonlijke verzorgingsproducten

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een aankoopbewijs of een bewijs van aankoop nodig.
Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

In sommige gevallen wordt slechts een gedeeltelijke terugbetaling gegeven: (indien van toepassing)
* Boeken met duidelijke tekenen van gebruik
* CD's, DVD's, VHS-banden, software, videospelletjes, geluidsbanden of vinylplaten die geopend zijn.
* Elk artikel dat niet in originele staat is, beschadigd is of onderdelen mist om welke reden dan ook die niet te wijten is aan een fout van onze kant.
* Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt teruggestuurd.
Terugbetalingen (indien van toepassing)
Zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij laten u ook weten of uw terugbetaling is goedgekeurd of geweigerd.
Indien goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt uw oorspronkelijke creditcard of betaalmethode binnen enkele dagen automatisch gecrediteerd.

Vertraagde of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, want het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt.
Neem dan contact op met uw bank. Er is vaak een verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.
Als u al deze dingen hebt gedaan en nog steeds geen terugbetaling hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via contact@juliatix.com.
Verkoop- of promotieartikelen (indien van toepassing)
Alleen normaal geprijsde artikelen komen in aanmerking voor restitutie. Helaas zijn afgeprijsde of uitverkoopartikelen dat niet.

Ruilen (indien van toepassing)
Wij vervangen alleen artikelen die in eerste instantie defect of beschadigd zijn. Als u de uwe moet vervangen door hetzelfde artikel, stuur dan een e-mail naar contact@juliatix.com en stuur uw artikel naar: rue de la fontaine bleu, België.

Geschenken
Als het artikel op het moment van aankoop als geschenk werd aangemerkt en rechtstreeks naar u werd verzonden, ontvangt u een tegoedbon ter waarde van het geretourneerde artikel. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt u per post een cadeaubon toegezonden.

Als het artikel op het moment van aankoop niet was gemarkeerd als een geschenk, of als de persoon die het geschenk heeft gedaan de bestelling naar hem heeft laten sturen met de bedoeling het later naar u terug te sturen, sturen wij de terugbetaling naar hem en weet hij dat u zijn geschenk hebt teruggestuurd.
Verzending
Om uw product terug te sturen, moet u het naar het volgende postadres sturen: rue de la fontaine bleu, België.

U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren van uw artikel. Ze worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de retourverzendkosten in mindering gebracht.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die nodig is om uw omgeruilde product te ontvangen variëren.

Als u een artikel met een waarde van meer dan £75 verzendt, raden wij u aan een traceringsdienst te gebruiken of uw zending te verzekeren. Wij garanderen niet dat wij het geretourneerde artikel zullen ontvangen.