Bestelling & levering

Bij Juliatix zijn we graag eerlijk en transparant als het gaat om babyspeelgoed. Daarom kiezen wij ervoor om onze producten rechtstreeks vanaf de leverancier te verzenden. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en u de producten tegen een eerlijke prijs aanbieden.

Door de grote drukte duurt het momenteel 2-3 dagen voor bestellingen verwerkt worden. Daarna is de gemiddelde levertijd in Nederland 6 tot 10 werkdagen. Voor België bedraagt de levertijd momenteel 8 tot 12 werkdagen.

Altijd GRATIS levering

Wij zorgen voor de leveringskosten. Al onze producten worden 100% GRATIS bij u thuisbezorgd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid vereist.


Uw bestelling volgen

Als u bij ons een bestelling hebt geplaatst, kunt u uw bestelling enkele dagen na plaatsing gemakkelijk volgen. Zo weet u precies wanneer uw bestelling aankomt. U kunt uw bestelling hier volgen.


Vragen over uw bestelling?

Heeft u vragen over uw bestelling? In onze FAQ vindt u de meest gestelde vragen en de kans is groot dat uw vraag hier wordt beantwoord. Als dit niet het geval is, neem dan contact met ons op via het contactformulier.